Vijf Elementen Voedingscoach

Zaterdag,   02-06-18  10:00 - Zaterdag,   16-06-18  17:00
Rijnzathe 4, De Meern

ALGEMEEN

De training is onderdeel van de opleiding tot Vijf Elementen Vitaliteitscoach en Lifestyle-Adviseur. Na deze training kun je Vijf Elementen Voedingsadvies geven in coaching- en andere adviestrajecten.

De Chinese voedingsleer is er in eerste instantie op gericht ziektes en disbalans te vermijden. Mocht dit preventief niet meer kunnen dan corrigeert het het ziekteproces en de disbalans achteraf. 

Er wordt uitgegaan van het versterken van het lichaam en/ of het herstellen van de disbalans door het lichaam de juiste energie te verstrekken om daarmee het zelfhelend vermogen aan te spreken. Dit gebeurt in de vorm van energetisch verantwoord voedsel. 

Bij Vijf Elementen Voeding wordt uitgegaan van de mens met zijn individuele behoeften en zijn moment gebonden behoeften. Een voedingsmiddel kan voor de ene persoon dus van grote energetische waarde zijn, terwijl de ander geadviseerd wordt om het te vermijden.

Door de voedende cyclus van de Vijf Elementen – water, hout, vuur, aarde, metaal - te volgen, wordt de eigen interne energiestroom - d.m.v. voeding in dit geval - gestimuleerd. Dit heeft als doel vitaliteit en evenwicht brengen.

 

(€ 495,00/ per persoon)
Voeg extra dagen of workshop aan toe
Controleer

Totaal: 0

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Rijnzathe 4
3454 PV De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Maandag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Maandag t/m vrijdag bus 24 vanaf Utrecht CS (10 min. + 1 min. lopen)

Zaterdag en zondag bus 107 vanaf Utrecht CS (8 min. + 8 min. lopen)

 

Overige diensten

www.livlekkerinjevel.nl
www.baradacoaching.nl
www.baradafengshui.nl      

 Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.