Nine Star Ki - Vijf Elementen karakteranalyse

Ben je op zoek naar een tool dat eenvoudig inzicht geeft in de persoonlijke ontwikkelcyclus van je client? Nine Star Ki is een tool dat je meer laat zien over de persoonlijkheid, de wijze van denken, voelen en handelen van je client. Het geeft op een heldere manier uitleg aan het interne conflict dat hij/ zij zou kunnen ervaren of in de terugkerende levenslessen. 

Nine Star Ki - of anders gezegd de Vijf Elementen karakteranalyse - geeft een transparant beeld van de leer- en ontwikkelcyclus en 'verklaart' het karakter.

Barada heeft een tweedaagse Nine Star Ki training ontwikkeld waarin op een eenvoudige, praktische wijze de Nine Star Ki theorie, de rekenmethode en de wijze waarop de berekening kan worden uitgelegd, wordt behandeld. De eigen persoonlijke cyclus, de relatie met de ander en de relatie met de tijd worden uitgebreid behandeld en er worden cycli besproken om van te leren.Ook staan we stil bij de cyclus in relatie tot het loopbaanpad.

Na deze tweedaagse training heb je zelfinzicht en de basis voor verdere zelfontwikkeling verworven. Daarnaast kun je Nine Star Ki toepassen in professionele begeleidings-/ coachingstrajecten om de client inzicht te geven en weer in evenwicht en vitaal te krijgen.

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Rijnzathe 4
3454 PV De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Maandag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Maandag t/m vrijdag bus 24 vanaf Utrecht CS (10 min. + 1 min. lopen)

Zaterdag en zondag bus 107 vanaf Utrecht CS (8 min. + 8 min. lopen)

 

Overige diensten

www.livlekkerinjevel.nl
www.baradacoaching.nl
www.baradafengshui.nl      

 Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.