Trainers bij Barada

diana-jansen-3.jpg

Diana Jansen - Verweij

Ik verzorg de Vijf Elementen opleidingen en overige workshops bij Barada.

Als coach, trainer, (lifestyle-) adviseur en eigenaresse van Barada Opleidingen, Barada Coaching en Advies, Barada Feng Shui en LIV Lekker In je Vel ben ik een gelukkig mens. Ik doe wat ik leuk vind en waar ik in geloof. 
Ik heb een brede interesse in alles wat ontwikkeling en groei bevordert en wat blokkades en remmingen opheft en geloof in het op orde hebben van de basis om de verdere ontwikkeling een stabiele en vruchtbare ondergrond te bieden. Authenticiteit en vitaliteit zijn woorden die mij passen. Het Taoisme spreekt mij aan. Ik werk en leef dan ook vanuit de gedachte dat wij ons lichaam verzwaren met onverwerkte emoties en geloof dat wij ons zelfhelend vermogen kunnen activeren om herstel te bevorderen. Mijn passie is het weer vitaal en stromend in beweging krijgen van mensen en kinderen (fysiek en emotioneel) en bedrijven (cultuurveranderingen). In trainingen, opleidingen workshops combineer ik het overdragen van kennis met het 'laten ontstaan' van inzichten.
In Barada komt alles waar ik in geloof en blij van word samen.

ingrid-daemen-1.jpeg

Ingrid Daemen

Ik verzorg de Vijf Elementen Yoga workshops bij Barada en daarnaast ben ik daar waar nodig inzetbaar tbv de Vijf Elementen opleidingen.

Mijn eerste kennismaking met energie en zijn helende werking was een cursus Reiki. Dit boeide mij. Er volgden verschillende yogadocenten opleidingen - voor zowel volwassenen als kinderen. In een cursus Shiatsu massage maakte ik voor het eerst kennis met de Vijf Elementen. Ik heb nog verschillende opleidingen op het gebied van coaching, training en creatief denken gedaan. Toen ik in 2015 de opleiding tot Vijf Elementen Vitaliteitscoach & Lifestyle Adviseur volgde, voelde ik direct dat ik op mijn plek zat. Al mijn kennis, ervaring en verschillende opleidingen kwamen samen en ik kon de Oosterse en Westerse technieken gaan combineren. Ik had mijn ‘kapstok’ gevonden om mijn wens - anderen begeleiden in hun proces van persoonlijke ontwikkeling en het vinden van balans - te gaan uitvoeren. Door zelf dagelijks bezig te zijn met de Vijf Elementen werd ik steeds vitaler. Ik kreeg meer energie en voelde mij mentaal ook sterker. Mijn baan bij de overheid heb ik achter mij gelaten en ik werk nu als coach, trainer op het gebied van Vitaliteit, Lifestyle & Yoga. Met de kennisoverdracht aan en ontwikkeling van anderen, groei ik zelf ook iedere keer weer.

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Rijnzathe 4
3454 PV De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Maandag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.livlekkerinjevel.nl
www.baradacoaching.nl
www.baradafengshui.nl      

 Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG